Dyr

Som dyrefotograf møder jeg utroligt mange skønne dyr og mennesker. Min opgave som fotograf er at fange det specielle bånd som er imellem menneske og dennes bedste ven. Jeg har stor erfaring med både fotografering og håndtering af dyr. Jeg tilbyder både privat sessioner hvilket kan foregå på en valgt lokation eller i mit studie. Dertil tilbyder jeg at tage ud til stævner og arrangementer som fotograf.

Gode råd Fra en dyrefotograf

Forberedelse

Gør så meget klar som overhovedet muligt inden du kommer. Det vil sige at give en ekstra tur med børsten, få gang i vand, sæbe og hovfedt. Indgår der udstyr f.eks. saddel, hovedtøj og ride udstyr, er det vigtigt at dette også for en tur, så alt skinner og er i sin bedste stand.  

Træn i forvejen

En rigtig god ide er at man inden billederne skal tages. Dette kan f.eks. være træning i opstilling at din hund kan sætte sig og blive siddende imens du går fra den. Skal billederne tages i uvant miljø, f.eks. vand, kan det være en fordel at være ude på lokationen inden for at sikre at dyrene kan håndtere omgivelserne, dette gælder specielt heste.  

Dyrefotograf holstebro