Ck (1)

Om mig

Jeg hedder Catharina Kjelsmark, en ung fotograf bosat mellem Vinderup og Holstebro. Jeg har altid elsket de kreative fag, og det er noget jeg har været omgivet af dagligt i min hverdag, igennem de sidste mange år. Da jeg var omkring 15 fik jeg mit første kamera efter en tur til Rom. Siden da har jeg været forelsket i kunsten at tage billeder. Jeg er altid åben på nye friske ideer og er klar på en udfordring

Udannelse:

Kommunikation og Digitale Medier:

I 2019 startede jeg på Aalborg universitet for at studere kommunikation og digitale medier som er en overbygning på min kom/it uddannelse. Her har jeg mulighed for at arbejde mere i dybden med blandt andet film og reklamer.

HTX:

I perioden 2016-2018 gik jeg på HTX i Holstebro. Her tog jeg uddannelsen kommunikation og IT. På denne linje lærte jeg om forskellige kommunikations metoder, at lave en reklame til en bestemt målgruppe og at arbejde på de mest brugte Adobe programmer som, InDesign, Photoshop, Premier Pro eller Illustrator.

Arbejde:

I min fritid arbejder jeg i vores firma www.artacademy.dk, som er en kunstskole på nettet.

Boudoir Vivre 

Derudover arbejder jeg på Rydhave Slots Efterskole som ridelære.

Ck (5)

Danmarks unge fototalent 2018

I 2018 var jeg en del af Danmarks unge fototalent 2018, hvor jeg var blevet udtaget som en af de 15 fotografer, som fik sit værk udstillet på hovedbiblioteket i Viborg under fotodagene. 

Jeg deltog med billedet “Still Fighting” som er et af mine danserportrætter af smukke Melanie Espersen. 

Danmarks unge fototalent 2018