Catharina Kjelsmark

Om mig

Jeg hedder Catharina Kjelsmark, en ung fotograf bosat mellem Vinderup og Holstebro, og jeg er ansigtet bag Cath Art. Jeg har altid elsket de kreative fag, og det er noget jeg har været omgivet af dagligt i min hverdag, igennem de sidste mange år. Da jeg var omkring 15 fik jeg mit første kamera efter en tur til Rom. Siden da har jeg været forelsket i kunsten at tage billeder. Jeg er altid åben på nye friske ideer og er klar på en udfordring

Følg med online

Uddannelse:

Interaktive digitale medier: Jeg valgte i 2022 at starte på en kandidat i interaktive digitale medier, for at udvikle min viden omkring hvordan mennesker interagere med medier på en daglig basis.

Kommunikation og Digitale Medier: I 2022 færdiggjorde jeg min bachelor i kommunikation og digitale medier på Aalborg universitet. Uddannelsen er en overbygning på min kom/it uddannelse. Her har jeg mulighed for at arbejde mere i dybden med blandt andet film og reklamer.

HTX: I perioden 2016-2018 gik jeg på HTX i Holstebro. Her tog jeg uddannelsen kommunikation og IT. På denne linje lærte jeg om forskellige kommunikations metoder, at lave en reklame til en bestemt målgruppe og at arbejde på de mest brugte Adobe programmer som, InDesign, Photoshop, Premier Pro eller Illustrator.

Arbejde:

I min fritid arbejder jeg i vores firma www.artacademy.dk, som er en kunstskole på nettet.

Hertil er jeg også boudoir fotograf. Du kan finde alt mit arbejde her, Boudoir Vivre 

Derudover arbejder jeg på Rydhave Slots Efterskole som ride lære.

Cath Art

Danmarks unge fototalent 2018

I 2018 var jeg en del af Danmarks unge fototalent 2018, hvor jeg var blevet udtaget som en af de 15 fotografer, som fik sit værk udstillet på hovedbiblioteket i Viborg under fotodagene. Dette var noget af det som gav mig et skub til at starte Cath Art.

Jeg deltog med billedet “Still Fighting” som er et af mine danserportrætter af smukke Melanie Espersen. 

Danmarks unge fototalent 2018

Se flere af mine billeder