Børn og familie

Søger du en familie fotograf som kan fange jeres personlighed og visualisere jeres drømme. Jeg samler alle jeres ønsker i en session lige fra fotografering af børn, nyfødte og familier. Ved mig har i både mulighed for at få taget billeder i studiet, men vi kan også mødes i den smukke natur til en hyggelig session fyld med leg, hygge og sjov. 

For mig er det vigtigt at sætte god tid af og fange børnenes personlighed i deres tempo.

Gode råd til din session Fra en familie fotograf

Børn har ofte tøj som er meget farverigt og fyldt med tryk af deres ynglings Disney figurer eller superhelte, derfor kan det være en ide at du kommer ind over garderoben inden i skal ud og have taget billeder. Desuden er det vigtigt at barnet kommer på et tidspunkt hvor de er veloplagte, en eftermiddag efter skole kan derfor være en dårlig ide.

  • Tidspunktet skal passe barnet, her skal man være frisk og veludhvilet
  • Undgå stærke farver og tøj med tryk
  • Er der flere børn som skal på samme billede, så overvej at matche deres tøj f.eks. i farver eller stil, da det skaber mere balance
  • Med babyer kan det være en god ide at vente med at give dem mad til i ankommer hos mig, eller jeg til jer, så vil der oftest være mere ro.

Er barnet ikke i humør eller går det dårligt, ombooker vi bare og prøver igen. Det er vigtigt at alle er glade, så må vi afbryde og prøve igen en anden dag det er ikke et problem.

Familie fotograf

Bok en tid i dag

Du skal være mere en velkommen til at skrive og booke din tid eller høre mere om hvordan en session fungerer