Handelsbetingelser

Når du booker din foto session ved mig har jeg en række krav og betingelser som du acceptere. Disse kan du læse herunder.

Skulle du have spørgsmål skal du være mere end velkommen til at skrive til mig

Rettigheder

Når du køber mine billeder har jeg stadig rettigheden over dem. Dette betyder at du gerne må bruge billederne online, på sociale medier og til fremkaldelse. Du må dermed bruge billederne du har købt til dit eget/privat brug. Da jeg stadig har rettighederne til billederne må du IKKE sælge mine billeder til en 3. part – heri ligger det også at du ikke må bruge billederne til konkurrencer hvor en 3. part f.eks. en virksomhed vil have rettigheden til at bruge mine billeder til eget brug (du må dog gerne deltage i konkurrencer hvor dette ikke er tilfældet). Hermed er det heller IKKE tilladt at videre sælge/give mine billeder til andre rivate.

Herudover er det IKKE tilladt at redigere billederne i f.eks. Photoshop eller apps som Instagram samt lign. Hermed er det heller ikke tilladt at bruge forskellige filtre på mine billeder – er man alligevel interesseret i dette kan denne rettighed tilkøbes af mig. Ser jeg dette sker, forbeholder jeg mig retten til at opkræve gebyr for det eller de billeder som er blevet giver/solgt videre eller redigeret. Dette betyder også at andre ikke må redigere mine billeder såvel som dig selv.

Dette er betingelser jeg har opsat for at beskytte mig selv som fotograf samt bevare de kreative valg for billederne jeg laver. Dette håber jeg at du som kunde vil respektere

Handelsbetingelser
Cath Art (23)
Bryllupsfotograf (13)

Min brug af billederne

Jeg forbeholder mig rettigheden til at bruge billeder af dyr og genstande på min hjemmeside, sociale medier, til udstilling samt til udprint og reklame. Billeder af personer bliver ikke brugt uden at personen har givet samtykke til dette (hvis personen er myndig), er personen under 18 skal samtykket hentes fra dennes forældre.

Dette er for at sikre at der ikke sker krænkelser for dig som kunde og for at undgå misforståelser mellem mig som fotograf og dig som kunde.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten for fotograferingen frafalder en time før fotograferingen begynder. Fortrydelsesretten for de digitale billeder fra falder så snart at disse er blevet downloadet af kunden. Er man derfor utilfreds med resultatet er det vigtig at man giver udtryk for dette inden man bekræfter de valgte billeder som skal redigeres. Har man modtaget og downloadet sine billeder vil opgaven blive set som afsluttet.

Leveringstid

Efter din foto session kan der være op til 14 dages vente tid imens jeg sorterer dine billeder. Herefter skal du udvælge de billeder du ønsker. Herefter vil dine valgte billeder blive redigeret, redigeringen indeholder beskæring, farvekorrigering, eksponering, enkelte uønskede pletter på tøj osv. samt at jeg fjerner snore, baggrundsstøj osv. fra billeder hvor dette er nødvendigt.

Alle billederne leveres via et online galleri efter betalingen er fundet sted. Disse billeder vil være efterbehandlet når i får dem igen. Efter de færdige billeder er sendt har man 7 dage til at downloade billederne.

Det er ikke tilladt at bruge/videresende prøvebilleder med vandmærke. Overskrides dette vil billederne blive faktureret.

Efterbestilling/Mistede billeder

Skulle det uheldige ske at du mister billederne vil jeres redigerede billeder blive gemt i mindst 1 år; og ofte længere tid. Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte mig hvis du skulle miste billederne.

I tilfælde af at du skulle miste billederne eller du ønsker at bestille flere billeder fra din session skal du kontakte mig med datoen på hvornår du blev fotograferet samt hvilke billeder der er mistet eller ønske om. Jeg kan dog ikke love at alle de uredigerede billeder bliver bevaret så husk at bestille dem i ikke kan undvære.

Dyrefotograf (29)
CAT_5924

Betaling

Jeg tager imod betaling i kontanter, via MobilePay (30 23 47 65) og bankoverførsel hvor beløb mm. Bliver skrevet på en faktura som bliver leveret med de uredigerede billeder.

Betalingen skal ske inden de færdige billeder bliver udleveret.