Pakker og priser

Herunder kan du se nogle af de pakker jeg tilbyder til fotografering. 

Basis pakke

750 kr. 

45 min. – 1 times session – 10 digitale filer i farve og sort/hvid

Kom og besøg mig til en hyggelig dag i studiet, hvor vi skal tage nogle smukke billeder af dig, dine børn, familie eller dyr. Alle muligheder er åbne. Der er også mulighed for at mådes på en location nær dig, hvis du f.eks. ønsker billeder i naturen. 

Dette tilbud gælder både dyr og mennesker, læs mere om hvilke overvejelser du kan gøre dig inden en foto session under fotografens råd.

CAT_1373
CAT_6332
Pakker og priser
Pakker og priser

Graviditet og nyfødt

1.300 kr.

Gravid: 45 min – 1 time på lokation eller i studie

Nyfødt: 1-1,5 time efter behov

Inkl. 8 billeder fra hver session i farve og sort/hvid

Få foreviget de store øjeblikke idet et nyt liv kommer til verden. Jeg udbyder muligheden for fotografering af dig når du bærer den gravide glød samt forevigelse af jeres nye guldklump efter han/hun kommer til verden.

Barnets første år

1.500 kr.

4 sessioner – 1 i kvartalet

Inkl. 7 billeder fra hver session i farve og short/hvid

I barnets første år bliver barnets udvikling dokumenteret for hvert kvartal, lige fra den første uge til den første fødselsdag. Her får i lavet billeder som i kan se tilbage på og se hvor meget der er sket på et år. Billederne kan tages i studie eller på location alt efter hvad i ønsker.

CAT_1500
Pakker og priser
CAT_2191
Pakker og priser

Bryllup og events

fra 3000 kr.

Bryllup og andre events variere meget i deres prisklasser. Det afhænger blandt andet af længden på eventet, de ønskede former for billeder, lokationer og meget mere. 

Jeg ønsker at lave dette så det passer dig bedst muligt. Derfor skal du være mere end velkommen til at skrive til mig for at få et uforpligtigende tilbud.

Beskriv gerne hvad der skal ske, hvilke billeder du ønsker samt hvor og hvor længe du ønsker min hjælp. 

Tilkøb

Ønsker du flere billeder end der er inkluderet i din pakke, har du mulighed for at tilkøbe flere redigerede billeder. De ekstra billeder vil også blive afleveret i både farve og sort/hvid.

Priser

1 billede

3 billeder

5 billeder

7 billeder

10 billeder 

 

100 kr.

269 kr.

449 kr.

639 kr.

 849 kr.

Kørsel

Jeg tilbyder at tage ud og besøge dig, lige netop på den location du ønsker. Som standart er der inkluderet 20 km. tur-retur i alle køb, dette gælder både foto- og video opgaver. 

Efter de første 20 km. vil der komme et kørselstillæg på 2 kr. pr. kilometer

Book din session i dag

Du skal være mere end velkommen til at skrive og få et uforpligtigende tilbud. Dette kan f.eks. være til et bryllup, medarbejder portrætter, fotodag i stalden mm. Ved at skrive til mig kan jeg lave et tilbud som passer perfekt til dine behov.

[contact-form-7 404 "Not Found"]